Skip to main content

Bijenkorf

Uitdaging

Jarenlang luidde de Bijenkorf de feestmaand in met een indrukwekkend straattheater op de Dam. Meer nog dan een indrukwekkende belevenis is Turn On The Lights sinds 2009 een heuse, wonderschone traditie geworden. Hoe zorg je elk jaar weer voor een verrassend evenement?

Oplossing

IDTV+ produceerde in 2018 het prachtige spektakelstuk. Een evenement dat begon met duisternis, maar door middel van licht langzaam uitrolt tot een magisch sprookje. Speciaal voor deze 11e editie van Turn on the Lights is Make Classic Fantastic gecomponeerd, een muzikaal avontuur voor jong en oud. CB Milton en Cystine Carreon zingen en vertellen het verhaal van Bobbie de Beer. Over het koesteren van wat nieuw is en het behouden van wat vertrouwd is, en liefde die altijd overwint. Daarna ontsteken we samen de 300.000 lichtjes op de gevel van de Bijenkorf op de Dam.

Resultaat

Het evenement trok 20.000 bezoekers op de Dam. Daarnaast werd de show online ook door velen gevolgd. Maar liefst 300.000 mensen bekeken de livestream op Facebook. De aftermovie van het jaar is door 100.000 mensen bekeken.

Jaco Kroon, Specialist Events: “Bijzonder om te zien hoe jullie prestigieuze en grote producties neerzetten.”