Skip to main content

Wie is de communicatieprofessional 3.0? In aflevering vijf van The Peer Review kijken we welke skills nodig zijn om succesvol te zijn én blijven in een continu veranderend medialandschap.  

Zes communicatieprofessionals buigen zich over de vraag waarover de professional anno 2021 moet beschikken. Het belang van onder andere authenticiteit, digitale vaardigheid en strategisch opereren wordt benadrukt. Wat kan beter, wat is er in de afgelopen jaren veranderd en hoe ziet de toekomst eruit? Met als hamvraag: is de tijd van specialisten niet voorbij?  

Aan het woord zijn Betteke van Ruler, em. hoogleraar communicatiewetenschap en co-founder van Van Ruler Academy; Carola de Vree-van Wagtendonk, hoofd communicatie bij Gemeente Rotterdam; Arno Peperkoorn, co-founder en bestuurder van IncludeNow.; Huib Koeleman, managing partner bij Orange Otters; Jamal Jama, creative strategy bij JAMA MEDIA en Frank Goren, Head of Strategy bij idtv+.  

The Peer Review is een maandelijkse productie van idtv+ en Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. In elke aflevering delen gasten uit het communicatievak hun visie op een thema.  De voorgaande afleveringen verschenen op de mediakanalen van idtv+ en Logeion. De productie loopt het gehele jaar, ter ere van het 75-jarig bestaan van Logeion.