Skip to main content

Wanneer is communicatie disruptief? In de nieuwe aflevering van The Peer Review gaan vijf communicatieprofessionals in op innovaties in communicatie en wat je als organisatie nodig hebt om disruptief te kunnen zijn. 

Crises dwingen organisaties om disruptief te zijn. Of bestaat disruptieve communicatie eigenlijk niet? Over grote trends en klein contact, over durven twijfelen en keuzes maken, over lef, doorzettingsvermogen en je middelvinger durven opsteken. Over één ding zijn de professionals het eens: communicatie is een vitaal beroep. 

Te gast in deze aflevering zijn Frank Goren, Head of Strategy bij idtv+, Connie Eli, Directeur Communicatie bij Ministerie van BZK, Elleke Evers, Managing Consultant bij Future Communication; Wieneke Buurman, voorzitter van Logeion en Rose Dammen, Manager Communicatie bij RET. 

The Peer Review is een maandelijkse productie van idtv+ en Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. In elke aflevering laten gasten uit het communicatievak hun licht schijnen over een thema. De voorgaande afleveringen verschenen op de mediakanalen van idtv+ en Logeion. De productie loopt het gehele jaar, ter ere van het 75-jarig bestaan van Logeion.