Skip to main content

Lekkere borrelnootjes? Een koek? Of een zakje chips? Iedereen geniet af en toe wel eens van een snack. In het nieuwe programma ‘Snackmasters’ nemen wekelijks twee Nederlandse chef-koks het tegen elkaar op om een iconische snack zo identiek mogelijk na te maken. Wie van de chefs heeft het in zich om de winnaar te worden van Snackmasters 2021? Deze spannende en vooral heerlijke afvalrace van idtv wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen en is vanaf dinsdag 27 april wekelijks te zien bij RTL 4.

In ‘Snackmasters’ gaan acht chef-koks de strijd met elkaar aan om een iconische snack zo identiek mogelijk na te maken. Miljuschka neemt de kijker elke week mee naar de fabriek waar de originele snack gemaakt wordt en Martijn gaat langs bij de chefs, die vanuit hun eigen huiskeuken de snacks proberen na te maken.

Van hartige tot zoete snacks
In het spannende kookprogramma draait het om hartige en zoete snacks waarvan we allemaal weten hoe ze smaken, maar hoe worden deze snacks gemaakt en met welke ingrediënten? De competitieve chefs zetten alles op alles om vanuit hun kennis, ervaring, smaak en gevoel het fabrieksproces te evenaren en het geheim van de snack (onder tijdsdruk) te kraken. De chef waarvan zijn/haar snack het dichts bij het origineel zit, gaat naar de volgende ronde. Wie doorgaat en wie afvalt wordt bepaald door de makers van de originele snack. Welke chef kroont zich uiteindelijk tot Snackmaster 2021?

Snackmasters start vanaf dinsdag 27 april om 20.30 uur bij RTL 4.