Skip to main content

Amsterdam, 20 januari 2023 – IDTV heeft Linda Kramer aangetrokken als Gedelegeerd Producent. In deze rol wordt zij o.a. verantwoordelijk voor programma’s als ‘Wie is de mol’, ‘De Verraders’ en de nieuwste adventure realityshow van IDTV: ‘Het Onbekende’.

“Wij zijn enorm blij dat Linda terugkeert naar IDTV! Met haar enthousiasme, persoonlijkheid, ervaring, kritische blik en vakmanschap is ze een sterke aanvulling op ons team”, aldus Jasper Hoogendoorn, Creatief Directeur bij IDTV. “De creatieve flow waar we als bedrijf in zitten en de ambities die we hebben om de komende jaren met veel eigen ontwikkelde, verrassende en vernieuwende formats te komen die zowel in Nederland als over de grens succesvol zijn, vraagt om makers die passen bij onze strategie en DNA. Linda is geen onbekende voor ons, want ze was in het verleden lange tijd UP van ‘Wie is de mol’.”

Linda: “Het is heel fijn om terug te zijn op het oude nest. IDTV is een bedrijf met grote ambities, met zeer succesvolle formats en het bedrijf weet goede makers aan zich te binden. Daar maak ik met mijn jarenlange ervaring graag deel van uit. Mijn passie voor het maken van grote avonturenprogramma’s als ‘Wie is de Mol’ is nooit verdwenen, dus dat ik daar opnieuw bij betrokken raak, is geweldig. Daarnaast kijk ik er enorm naar uit om met die ervaring en kennis door te bouwen aan het internationale succes van De Verraders en aan de andere sterke formats die hier in huis ontwikkeld zijn of in de nabije toekomst het licht gaan zien!”

Linda werkte 12 jaar in diverse functies voor IDTV, ging in 2016 als Creative Director aan de slag bij KPN Presenteert waar ze onder andere verantwoordelijk was voor diverse dramaseries waaronder ‘Brussel’ en was de laatste jaren als Creative Director werkzaam voor Fabiola.