Skip to main content

Vanaf zaterdag 13 maart 2021 start RTL met ‘De Verraders’, een meeslepend en psychologisch avontuur vol leugens, manipulatie en verraad. Een nieuw programma van idtv waarin je als kijker weet wie de verraders zijn en wordt meegezogen in een strijd tussen goed en kwaad. En de deelnemers zijn bekend.

In de afgelopen weken werden de achttien bekende Nederlanders bekendgemaakt die aan het nieuwe programma meedoen. Als eerste werden de namen onthuld van Holly Mae Brood (actrice), Sinan Can (journalist), Loiza Lamers (model), Loek Peters (acteur), Jörgen Raymann (cabaretier/presentator) en Samantha Steenwijk (zangeres). Later ontpopten ook Abbey Hoes (actrice), Chatilla van Grinsven (basketballer), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist), Gaby Blaaser (actrice), Kim Lammers (oud-hockeyster) en Steven Kazan (goochelaar) zich als deelnemer. Met Kees Boot (acteur), Francis van Broekhuizen (operazangeres), Edson da Graça (presentator), Daan Nieber (presentator) Barbara Sloesen (actrice) en Gertjan Verbeek (voetbaltrainer) is de groep compleet.

Over De Verraders
In een sfeervol kasteel in Zuid-Limburg komen achttien bekende Nederlanders samen voor een adembenemend spel. Drie van hen worden De Verraders en de overigen worden Getrouwen. Elke nacht ‘vermoorden’ de Verraders een Getrouwe. Overdag mag de hele groep een poging doen een Verrader te ontmaskeren en te verbannen. De kijker weet vanaf het begin wie deze verraders zijn. De overige deelnemers – de Getrouwen – hebben echter geen flauw idee. Angst, verdeeldheid en verdachtmakingen zijn het gevolg. En om de chaos compleet te maken moeten alle deelnemers wel samenwerken in missies (opdrachten) om het zilver bij elkaar te verdienen. Maar wie gaat er uiteindelijk met die schat vandoor, een Verrader of een Getrouwe?

In acht afleveringen is te zien hoe de deelnemers dit psychologische avontuur beleven en wie er met de buit vandoor gaat.

‘De Verraders’ is ontwikkeld door idtv en POSVIDEO en is vanaf zaterdag 13 maart 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Beeld: William Rutten