Skip to main content

Fundis - Zorg voor Morgen

Jarenlange bezuinigingen, structurele onderbezetting en continue tijdsdruk maken werken in de zorg er niet leuker of makkelijker op. Het verzuim en verloop is structureel hoog en steeds minder jongeren kiezen voor een carrière in de zorg. Met een mogelijk zorginfarct aan de horizon ontwikkelde IDTV+ voor Fundis, een netwerk van zorg- en welzijnsorganisaties, een structurele contentcampagne: Zorg voor Morgen. Een campagne die in 2022 een nieuwe impuls kreeg met de nadruk op waardering voor de zorgmedewerkers.

Casevideo Zorg voor Morgen 2022-2023

De Groeten van…

In de 13-delige videoserie ‘De Groeten van…’ gaat Eric Corton langs bij verschillende zorgmedewerkers van Fundis. Speciaal voor de feestdagen is er een bijzondere special opgenomen.

Undercover Boss

In het kader van het Zorg voor Morgen Festival 2023 hebben we een unieke aflevering van het tv-format Undercover Boss opgenomen. Door een directielid van Fundis undercover de werkvloer op te laten gaan, laten we zien dat de directie van Fundis oog heeft voor de uitdagingen die de zorgmedewerker dagelijks ondervindt.

Funfact: IDTV produceerde jaren geleden het programma Undercover Boss.

Bedanktvideo

Op het Zorg voor Morgen Festival 2023 verrasten we de zorgmedewerkers met een boodschap van hun cliënten. Spoiler alert: het publiek heeft het niet drooggehouden.

Aftermovie Zorg voor Morgen Festival 2023