Skip to main content

De nieuwste editie van The Peer Review gaat over inclusiviteit en diversiteit. Zes communicatieprofessionals delen hun inzichten en verbeterpunten met betrekking tot dit actuele thema. Want de wil om te verbeteren is er vaak wel, maar er is nog veel te doen.

Te gast in deze aflevering zijn Betteke van Ruler, em. hoogleraar communicatiewetenschap en co-founder van Van Ruler Academy; Jamal Jama, creative strategy bij JAMA MEDIA; Huib Koeleman, managing partner bij Orange Otters; Arno Peperkoorn, co-founder en bestuurder van IncludeNow.; Carola de Vree-van Wagtendonk, hoofd communicatie bij Gemeente Rotterdam en Léonie Hazebroek, strategisch communicatieadviseur Diversiteit en Inclusie bij LEV communicatie.

Over de weg die we hebben te gaan, wat je wel en juist niet moet doen, en de plek waar verandering plaats moet vinden. Ook benoemen de professionals hun ergernissen in het domein en de organisaties die positief opvallen met hun communicatiestrategie.

The Peer Review is een maandelijkse productie van idtv+ en Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. In elke aflevering laten gasten uit het communicatievak hun licht schijnen over een thema. De voorgaande afleveringen verschenen op de mediakanalen van idtv+ en Logeion. De productie loopt het gehele jaar, ter ere van het 75-jarig bestaan van Logeion.