Skip to main content

Logeion

Uitdaging

Logeion is de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals: wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie met een rijke traditie van bijna 70 jaar vernieuwing. Logeion telt ruim 4.000 leden en wil een inspirerend platform zijn voor alle communicatieprofessionals in Nederland. Logeion wenste communicatieprofessionals een additioneel platform te bieden waarop ze hun stem en visie over relevante thema’s omtrent communicatie ten gehore kunnen brengen. Hier trokken zij samen met IDTV+ in op.

Oplossing

Met het videoformat The Peer Review biedt IDTV+ een podium aan het verhaal van communicatie door communicatieprofessionals. In iedere aflevering delen zes bepalende Logeion-leden hun visie op een relevant vakthema aan de hand van een aantal scherpe stellingen. Het resultaat is een brede blik op interessante vraagstukken, in een bondig LinkedIn-format, dat ook na de (COVID-19)beperkingen van 2020 en 2021 houdbaar is.

Resultaat

Iedere maand bereikten we ruim 20.000 marketing- en communicatieprofessionals en faciliteerden en voedden we actuele discussies in het vakgebied.

André Manning, directeur Logeion: “Ons beroep is cruciaal, dat is ook in het roerige jaar 2020 gebleken. Veel van onze collega’s zijn sinds de crisis al dagenlang in touw en daar mogen we enorme bewondering voor hebben. Ook omdat het heeft geholpen het communicatievak nog beter op de kaart te zetten. En daarom is het mooi dat we in ons jubileumjaar samen met IDTV+ een prachtige serie maken waarin per editie de verschillende aspecten van ons vak worden belicht.”